Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην τελευταία του κατοικία, ο Γιώργος Δρυς

δρυς
07 Ιουνίου 2021 / 19:49

Η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε από την Σπιανάδα με φίλους και γνωστούς του πολιτικού, που κυριάρχησε στην ζωή του νησιού τριάντα ολόκληρα χρόνια, από τη μεταπολίτευση έως και το 2004.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην πατρώα γη του Ποταμού, η τελευταία κατοικία του Γιώργου Δρυ, που κηδεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε από την Σπιανάδα με φίλους και γνωστούς του πολιτικού, που κυριάρχησε στην ζωή του νησιού τριάντα ολόκληρα χρόνια, από τη μεταπολίτευση έως και το 2004. 


Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ναό Υ.Θ.Ελεούσης Ποταμού χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νεκτάριου παρουσία εκτός των συγγενών του εκλιπόντος.



Παρέστησαν η περιφερειάρχης, οι δήμαρχοι, βουλευτές, πολιτικοί φίλοι κ.α. υπό τους περιορισμούς των μέτρων για την υγειονομική ασφάλεια. Τον επικήδειο εκφώνησε ο  συνεργάτης του πρ. υπουργού και επικεφαλής της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, Γ. Φαναριώτης.
 
Ο Σπύρος Καλούδης
 
Εκφράζω ως πρώην συνάδελφος και φίλος τη λύπη μου για το θάνατο του Γιώργου Δρύ. Έφυγε αφού αντιμετώπισε με καρτερικότητα τη δύσκολη περιπέτεια του. Σε όλη του τη ζωή αγωνίσθηκε με συνέπεια για την επιτυχία των σκοπών του. Η συμμετοχή του στην πολιτική με το ΠΑΣΟΚ ανέδειξε την έντονη παρουσία του. Είχε την ικανότητα να εκτιμά και να προβλέπει τις πολιτικές εξελίξεις και να αγωνίζεται υπέρ των επιλογών του. Η ανάδειξη του σε Υπουργικά αξιώματα ήταν η εξέλιξη της πολιτικής του πορείας που του άξιζε.
 
Η Εκκίνηση
 
Με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Δρύ, η ΕΚΚΙΝΗΣΗ - Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην κόρη του και Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Δρύ, καθώς και σε όλους τους οικείους του.