Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από 5 Μαΐου και τρίτη εμβολιαστική γραμμή στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας

ΤΟΜΥ
27 Απριλίου 2021 / 15:32
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ολο το ιατρικό και λοιπό προσωπικό, δίνει με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό τον καλύτερό του εαυτό, για την πραγματοποίηση του προγράμματος “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, με αποτέλεσμα να έχουμε καταφέρει με την άρτια οργάνωσή μας, να υπάρξουν μηδενικές υπολειπόμενες δόσεις εμβολίων έως τώρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας, εκτός από τις υγειονομικές υπηρεσίες που προσφέρονται, λειτουργούν και δύο εμβολιαστικές γραμμές με το Εμβόλιο Pfizer, εμβολιάζοντας έως σήμερα 150 άτομα, την ημέρα.

Σε ανακοίνωση τονίστηκαν τα εξής: «Η Συντονίστρια Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Κέρκυρας κ. Μαυροπούλου Καββαδία Σοφία, η Αναπληρώτρια Συντονίστρια κ. Μαυροφόρου Ευαγγελία, ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εμβολίων κ. Βαρδακαστάνης Στυλιανός, η 1η ΤΟΜΥ, το Ι.Α.Κ. Κέρκυρας και όλο το Ιατρικό και λοιπό προσωπικό, δίνει με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό τον καλύτερό του εαυτό, για την πραγματοποίηση του προγράμματος “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, με αποτέλεσμα να έχουμε καταφέρει με την άρτια οργάνωσή μας, να υπάρξουν μηδενικές υπολειπόμενες δόσεις εμβολίων έως τώρα.

Από τις 5/5/2021, θα λειτουργήσει επιπλέον μία ακόμη εμβολιαστική γραμμή, οπότε οι εμβολιασθέντες θα αυξηθούν κατά 100 άτομα την ημέρα.
Εν όψει του Αγίου Πάσχα, ευχόμαστε στους συμπολίτες μας, το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, να χαρίσει γαλήνη και αγάπη στις καρδιές μας, και να μας δώσει τη δύναμη να ονειρευτούμε και να ξεπεράσουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το προσωπικό και η υπεύθυνη συντονισμού επιστημονικής λειτουργίας, εύχονται, σε όλους τους Κερκυραίους, Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά».
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.