Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι υπηρεσίες και οι υποδομές ψυχικής υγείας επί τάπητος

υπουργείο υγείας
15 Φεβρουαρίου 2021 / 13:14

Μιλώντας το μεσημέρι στους δημοσιογράφους, παρουσίασε όσα σχετικά συζητήθηκαν με τον διοικητή και τα στελέχη του γενικού νοσοκομείου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα ζητήματα του χαρτοφυλακίου της, υπηρεσίες και υποδομές ψυχικής υγείας, είναι στην ατζέντα της επίσκεψης της υφ. Υγείας στην Κέρκυρα. Μιλώντας το μεσημέρι στους δημοσιογράφους, παρουσίασε όσα σχετικά συζητήθηκαν με τον διοικητή και τα στελέχη του γενικού νοσοκομείου.

Προέχει η αξιοποίηση της περιουσίας του νοσοκομείου ώστε να δημιουργηθούν νέες δομές υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε και η μεταφορά του ΟΚΑΝΑ στο νοσοκομείο, παρ' ότι επισήμανε ότι και τώρα εδρεύει σε εγκαταστάσεις του νοσοκομείου (σ.σ. στο πρ. Ψυχιατρείο).
 
Η Ζωή Ράπτη θα επισκεφθεί το νέο εμβολιαστικό Κέντρο στο Κ.Υ. Αγ. Μάρκου όπου γίνονται οι εμβολιασμοί των ηλικιών από 61-65.
 
Το απόγευμα θα επισκεφθεί τη νοσηλεύτρια, που είχε τα γνωστά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό της ενώ στην πρωινή συνεργασία τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό του γενικού νοσοκομείου, εργασιακά προβλήματα των καθαριστριών κ.α.