Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δ. Μάμαλος: Ανήκω σε ευπαθή ομάδα, ζητώ συγγνώμη

μάμαλος
02 Φεβρουαρίου 2021 / 17:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με επιστολή που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα corfutvnews, o Δ. Μάμαλος αναφέρεται στην υπόθεση του εμβολιασμού του, δίνοντας εξηγήσεις και ζητώντας συγγνώμη.

«Είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας άρθρο που αναφέρεται στον πρόσφατο εμβολιασμό μου για τον COVID-19.
 
Θέλω να ενημερώσω επ’ αυτού ότι ανήκω σε ευπαθή ομάδα, εξαιτίας σοβαρότατης ασθένειας που είχα περάσει κατά το παρελθόν που έχει δημιουργήσει ευπάθεια στο ευρύτερο αναπνευστικό μου σύστημα, χωρίς στην παρούσα να χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες, τις οποίες ανά πάσα στιγμή είμαι σε θέση ασφαλώς να παρέχω, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία στον οιονδήποτε.
 
Μετά ταύτα, όντας ευάλωτος υγειονομικά από τον COVID 19 και εξαιτίας της εκ του επαγγέλματος μου καθημερινής επαφής με πολύ κόσμο, προέβην στην πράξη του εμβολιασμού μου στην Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Κέρκυρας – Κέντρο Υγείας Κέρκυρας (πρώην ΙΚΑ) την 29/1/2021.
 
Παρά ταύτα, επειδή οι εποχές που διανύουμε είναι πρωτοφανείς και είναι εύλογη η ένταση και η νευρικότητα που επικρατεί σε όλη την κοινωνία, λόγω της κατάστασης που βιώνουμε, αν από την πράξη μου αυτή, αισθάνονται προσβεβλημένοι κάποιοι συμπολίτες μου, και δεν τους αρκούν οι εξηγήσεις που τους παρέχω με την παρούσα δήλωση μου, τους ζητώ συγγνώμη.
 
Παρακαλώ να δημοσιευτεί η δήλωση μου αυτή, προς αποκατάσταση της αλήθειας.
 
Με εκτίμηση
 
Διονύσιος Μάμαλος
Δημοσιογράφος
(και όχι καναλάρχης όπως ψευδώς αναφέρθηκε)».