Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο αυτοκίνητα εμπλέκονται στο θανατηφόρο τροχαίο

τροχαίο
16 Δεκεμβρίου 2020 / 12:03
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Τα νεότερα στοιχεία προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα από εγγραφές βίντεο ασφαλείας παρακείμενων επιχειρήσεων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυο αυτοκίνητα πιστεύεται ότι εμπλέκονται στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 14χρονο Σπύρο Καρπατσέλη, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου.

Τα νεότερα στοιχεία προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα από εγγραφές βίντεο ασφαλείας παρακείμενων επιχειρήσεων.

Το ένα αυτοκίνητο εντοπίστηκε, όπως και ο οδηγός του, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει στο πλαίσιο της ανάκρισης που διενεργείται από αστυνομικούς της Τροχαίας.

Το άλλο σκουρόχρωμο, opel astra, που οι πληροφορίες αποδίδουν να στρίβει στην Σπύρου Περουλάκη λίγο μετά το δυστύχημα, αναζητείται όπως και ο οδηγός του.

Η έρευνα που συνεχίζεται θα αποδώσει και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο που βύθισε στο πένθος της οικογένεια του Σπύρου κι ολόκληρο το νησί.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.