Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος Ανάγνωσης ELA Read for Good στην Κέρκυρα για την Κιβωτό του Κόσμου

ELA Read for Good
11 Δεκεμβρίου 2020 / 09:59
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Andrioti School, A. Spanou School of English, Evi Grammenou School of English και το Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Kωνσταντίνας Κοντογιάννη – Loayza, ιδρυτικά

 μέλη της Ένωσης Καινοτόμων Εκπαιδευτηρίων, συμμετέχουν δυναμικά στην πανελλήνια δράση: «READ FOR GOOD» από τις 11 έως τις 22 Δεκεμβρίου. Όπως τόνισαν σε ανακοίνωσή τους: «Τα Χριστούγεννα είναι αγαπημένη γιορτή. Έχουμε το χρόνο, την ανάγκη και την κατάλληλη ατμόσφαιρα να φανταστούμε, να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας , να ονειρευτούμε. Και συγχρόνως είναι μια ευκαιρία να εκτιμήσουμε αυτά και αυτούς που έχουμε, να νοιαστούμε τους συνανθρώπους μας, να μοιραστούμε».
Η δράση περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις και ένα βασικό στόχο: να διαβάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να συγκεντρώσουμε χρήματα για τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ.
Στηρίξτε το ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ των μαθητών και δώστε τους τη δυνατότητα να στείλουν μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά της κιβωτού μέσα από τις σελίδες των αγαπημένων τους βιβλίων.

https://www.facebook.com/changingthefaceofeducation
 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.