Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι φετινές υποτροφίες του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας

Ροταριανός Όμιλος
07 Δεκεμβρίου 2020 / 11:04

Την στήριξή του στους νέους και τις νέες, που ξεκινούν -σε δύσκολες εποχές- τις ακαδημαϊκές σπουδές τους, αποδεικνύει εμπράκτως για μια ακόμα χρονιά ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ).  Έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων υποτρόφων του, ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας ανακοινώνει ότι την ανακηρυχθείσα φετινή υποτροφία θα μοιρασθούν δυο Κερκυραίες φοιτήτριες, οι οποίες επελέγησαν μεταξύ των άξιων λοιπών συνυποψηφίων τους: Οι κ.κ. Αγγελική Τρούσα του Ιωάννη και Βασιλική Ψαρρού του Νικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι η ανωτέρω υποτροφία χορηγείται εις μνήμην της εν ζωή επιτίμου μέλους του Ομίλου, Αικατερίνης Κυριακοπούλου.

Επίσης θα υπάρξει νέα υπότροφος όσον αφορά στην υποτροφία, την οποία χορηγεί ο Ροταριανός Όμιλος καθ’ υπόδειξη της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Η συγκεκριμένη υποτροφία χορηγείται φέτος εις μνήμην του Μακαριστού Οικομενικού Πατριάρχου και Μητροπολίτου Κερκύρας Αθηναγόρα και δικαιούχος της είναι η κα Ηρωγλίδου Μαρία του Θεοδώρου.

Τέλος ανανεώθηκαν για ένα ακόμη έτος οι άλλες δυο υποτροφίες που χορηγεί ο Όμιλος: Την υποτροφία εις μνήμην του ζεύγους Ευαγγέλου (Τζέλου) και Κλειούς Κασταμονίτη λαμβάνει ο κ. Αλέξιος-Αλέξανδρος Ζεκύργιας και την υποτροφία εις μνήμην της ευεργέτιδος του Ομίλου Καλλιόπης Παπαγεωργίου λαμβάνει η κα Αλεξάνδρα Παγιατάκη.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας συγχαίρει όλους τους / τις υποτρόφους του και τους εύχεται καλή πορεία στις Ακαδημαϊκές τους Σπουδές. Το ίδιο βεβαίως εύχεται και σε κάθε φοιτητή / φοιτήτρια που έχουν να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρες σε όλους μας συνθήκες και προσκόμματα, γνωρίζοντας ότι τουλάχιστον από πλευράς του κάνει αυτό που οι δυνάμεις του, του επιτρέπουν: στηρίζει επί σειρά ετών άξιους συμπολίτες μας  με συνολικό ποσό ανά έτος για τις τέσσερεις υποτροφίες τις 14.400€.