Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής όπλου - Συλλήψεις και για ναρκωτικά

ΕΛ.ΑΣ.
07 Δεκεμβρίου 2020 / 09:47

Βρέθηκε όπλο, το οποίο είχε αφαιρεθεί από αποθήκη στην Κέρκυρα το περασμένο καλοκαίρι - Δύο συλλήψεις και για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ).  Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, υπόθεση κλοπής κυνηγετικού όπλου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα για το αντίστοιχο αδίκημα. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο άνδρας είχε αφαιρέσει,  κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 20 Ιουνίου του 2020, από αποθήκη, σε περιοχή της Κέρκυρας, ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα, θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.


Συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το Σάββατο (5/12), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), άνδρας, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και την Τετάρτη (2/12), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., γυναίκα, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.