Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Ήρεμος» ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Πρόγνωση
09 Σεπτεμβρίου 2016 / 11:49

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εξασθενούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών στο νησί της Κέρκυρας,

τα οποία έκαναν τόσο απότομα την εμφάνισή τους από την αρχή της εβδομάδας και ταλαιπώρησαν τους κατοίκους, τόσο στους δρόμους όσο και στα σπίτια τους.
 
Μόνο… σύννεφα

Σύμφωνα με τις προβλέψεις για τον καιρό που έρχεται τις επόμενες ημέρες, οι καταρρακτώδεις βροχές, δίνουν τη θέση τους σε έναν μόνο συννεφιασμένο ουρανό και αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Από σήμερα το μεσημέρι κιόλας, Παρασκευή, δεν αναμένεται άλλη βροχή, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει μέχρι τους 25 βαθμούς και μόνο λίγα σύννεφα να κάνουν την εμφανισή τους. Στο ίδιο μοτίβο θα κυλήσει και το Σάββατο, με τις νεφώσεις απλά να πυκνώνουν μετά τις απογευματινές ώρες. Παρόλα αυτά για το Σαββατόβραδο, βροχές δε φαίνονται στον ορίζοντα.
Έτσι θα συνεχίσει και την Κυριακή, η οποία θα έχει μπόλικη ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία επίσης να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μόνο τις βραδινές ώρες μετά τις 9 το βράδυ να μαζεύονται σύννεφα στον ουρανό της Κέρκυρας και μια μικρή πιθανότητα βροχής να είναι υπαρκτή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. 

Εν κατακλείδι και παρά τα αισιόδοξα μηνύματα των μετεωρωλογικών προβλέψεων, η ομπρέλα καλό θα είναι να υπάρχει σε προσβάσιμο σημείο...