Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα σε σύσκεψη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

Σύσκεψη
02 Nov 2020 / 13:27

Την προσεχή Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις 18:00, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας - Η πρόσκληση αφορά μόνο τα δ.σ. των Συλλόγων και όχι όλα τα μέλη, λόγω των περιοριστικών μέτρων ελέω Covid19

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ).  Κάλεσμα σε σύσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα για όλα όσα συμβαίνουν στα σχολεία εν καιρώ πανδημίας κορωνοϊού, απευθύνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Κέρκυρας, προς τους εκπροσώπους των δ.σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Κέρκυρας.

Παράλληλα, στην εν λόγω σύσκεψη, στην οποία καλεί η Ένωση, θα γίνει ενημέρωση και για την εκλογική διαδικασία στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων του νησιού.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας,την προσεχή Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις 18;00.

Όπως υπογραμμίζεται στην σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Κέρκυρας, λόγω των περιορισμών που προκύπτουν από την προσπάθεια ανάσχεσης για την εξάπλωση του covid19, θα πρέπει να παρευρίσκονται μόνο εκπρόσωποι των δ.σ. και όχι όλα τα μέλη του εκάστοτε Συλλόγου.

Επίσης, θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις, θα υπάρχει αντισηπτικό στο χώρο της σύσκεψης και θα είναι υποχρεωτική η καθολική χρήση μάσκας από τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected]