Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νομαρχιακή Κινήματος Αλλαγής Κέρκυρας: «Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες στην Ελλάδα»

Κίνημα Αλλαγής
03 Οκτωβρίου 2020 / 20:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πρόεδρος της Βουλής έχει ευθύνες για τον παρά λίγο διορισμό της συζύγου Μιχαλολιάκου στη Βουλή, τονίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής.

«Ο  Ν.Μιχαλολιάκος πού αντιπαθεί το κοινοβούλιο και τη δημοκρατία επιδίωξε να  αξιοποιήσει μία (σούπερ ευεργετική και αμφιλεγόμενη) διάταξη του κοινοβουλίου για την σύζυγό του!

Ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας την ώρα της μάχης με τους νεοναζί πιάστηκε στον ύπνο. Έχει πολιτικές ευθύνες για την στάση του. Η Βουλή δεν είναι διοικητική υπηρεσία. Είναι το κάστρο της Δημοκρατίας. Και είναι απέναντι στους φασίστες για όλα, σε όλα!

Η παράταξή μας βγήκε αποφασιστικά απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα, όταν άλλοι επικοινωνούσαν υπογείως μαζί της ή συνυπήρχαν μαζί τους στις πλατείες της αγανάκτησης.

Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και ο αγώνας ενάντια στους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν τελειώνει στις 7 Οκτώβρη. Συνεχίζεται, για μια ανοιχτή κοινωνία και ισχυρή Δημοκρατία.

Έστω και την τελευταία στιγμή, ο Πρωθυπουργός έσωσε τα προσχήματα, ακυρώνοντας τον διορισμό. Ωστόσο, η απόφαση αυτή δεν απαλλάσσει κανέναν από τις απαντήσεις που πρέπει να δώσει και τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβει.
Μόνο μαζί τελειώνουμε με τους Νεοναζί».