Τρίτη 07.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο υπουργός Ναυτιλίας 27 και 28 Αυγούστου

Γιάννης Πλακιωτάκης
24 Αυγούστου 2020 / 18:23

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, όπως προανήγγειλε ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης θα επισκεφτεί την Κέρκυρα την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή 27-28 Αυγούστου.

Ο Στέφανος Γκίκας, με ανάρτησή του στα social media, αναφέρει «Το πρόγραμμα της επισκέψεως είναι πράγματι φορτωμένο, αφού θα επισκεφτούμε εκτός από τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας και Λιμενικές υποδομές στα Διαπόντια Νησιά και στους Παξούς, τον λιμένα της Λευκίμμης, τον λιμένα Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών κ.α., ενώ βεβαίως ο Υπουργός θα έχει επαφές με την Κα Περιφερειάρχη, τους Δημάρχους του νησιού μας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.α.

Ετοιμάζαμε αυτή την επίσκεψη εδώ και καιρό και τώρα θα δοθεί η δυνατότητα να δούμε από κοντά τα προγραμματιζόμενα λιμενικά έργα στην ΠΕ Κέρκυρας.
Θα είναι σημαντική η επίσκεψη και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι τον Υπουργό θα συνοδεύουν οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου, Χριστιάνα Καλογήρου και Ευάγγελος Κυριαζόπουλος καθώς και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης».