Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επισκευή φαναριών στις Αλυκές, προσωρινά κλειστή η αλλαγή πορείας

Αλυκές
21 Αυγούστου 2020 / 16:08
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε επισκευή των φωτεινών σηματοδοτών στο ύψος της πρώην Β΄ ΔΟΥ, προχωρά η αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Όπως ανακοίνωσαν οι αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Κέρκυρας, Μελίτα Ανδρώτη και Υποδομών, Μανώλης Ορφανουδάκης,  για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας στον κόμβο πρώην Β΄ Δ.Ο.Υ,  το άνοιγμα της μεσαίας νησίδας ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας  επί της Εθνικής Οδού Κέρκυρας Παλαιοκαστρίτσας θα κλείσει προσωρινά και  μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας του φωτεινού σηματοδότη.

- Οι οδηγοί με κατεύθυνση από την πόλη της Κέρκυρας προς το Βόρειο Συγκρότημα για αλλαγή πορείας εκτός του ρεύματος  κίνησής τους,  θα εξυπηρετούνται από τον επόμενο κόμβο της Αγίας Αικατερίνης.

- Οι οδηγοί με κατεύθυνση από Βόρειο Συγκρότημα προς τη πόλη καθώς και οι προερχόμενοι από την συμβάλλουσα οδό Σπύρου Περουλάκη (Ποταμός) θα εξυπηρετούνται από τον επόμενο κόμβο Εκάτης.

«Ζητείται η κατανόηση από μέρους των οδηγών για την προσωρινή αυτή ρύθμιση η οποία ευελπιστούμε ότι θα λήξει σύντομα με την αντιμετώπιση του τεχνικού προβλήματος  που δημιουργήθηκε και παρακαλούμε για  τη συμμόρφωση τους με στόχο την οδική ασφάλεια όλων των κινούμενων στην Εθνική οδό», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Π.Ε. Κέρκυρας.


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.