Τετάρτη 09.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλούδης προς Υδραίου: Η αδιαφάνεια προσβάλλει τους Κερκυραίους

Γιώργος Καλούδης
14 Ιουνίου 2020 / 16:05

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για αθέτηση των προεκλογικών και μετεκλογικών της υποσχέσεων και πολιτική αφερεγγυότητα, εγκαλεί το Γιώργος Καλούδης της Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου.

Με αφορμή τα πρακτικά της συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ, τα οποία δεν χορηγήθηκαν στις παρατάξεις όπως είχε ζητηθεί, ο επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Κέρκυρα"  καλεί τη Μερόπη Υδραίου, έστω και λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση, να καταθέσει το σχετικό υπόμνημα.
  
«Κυρία Υδραίου,
 
Σας είχαμε ζητήσει προ πολλού αντίγραφο των πρακτικών της συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ  με την οποία  αποφασίσατε την απευθείας ανάθεση για τη μεταφορά μέρους των απορριμμάτων της Κέρκυρας στη Κοζάνη. Δεν το πράξατε.
Είχατε επανειλλημμένα υποσχεθεί μονοθεματική συνεδρίαση για τα απορρίμματα. Δεν το πράξατε.
Είχατε προεκλογικά και μετεκλογικά υποσχεθεί μηνιαία σύσκεψη με τους τους Επικεφαλής των παρατάξεων.
Δεν το πράξατε παρά μόνον μία φορά στις 9 Απρίλη 2020 και κάτω από τη πίεσή μας. Λέτε πάρα πολλά ψέμματα και είσθε αφερέγγυα πολιτικά.

Σήμερα σύρεσθε σε συνεδρίαση μονοθεματική για τα απορρίμματα κατόπιν αιτήματος 19 Δημοτικών Συμβούλων της Δημοκρατικής Αντιπολίτευσης .
Είχατε υποχρέωση νομική, πολιτική και ηθική αφενός μεν να χορηγήσετε σε όλες τις Παρατάξεις το πρακτικό της επίμαχης συνεδρίασης του Φορέα Διαχείρισης, για την οποία οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι στο σκοτάδι αφετέρου να μας καταθέσετε γραπτό υπόμνημα  με το σχέδιό σας και τις θέσεις σας. Αρνηθήκατε δια της σιωπής σας και τα δύο. Έτσι οδηγείτε τα πράγματα σε αδιαφάνεια και προσβάλλετε τον Κερκυραικό Λαό.

Σας καλούμε έστω και την ύστατη ώρα, μέχρι τις 15.00 της σήμερον (2 ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης) να μας χορηγήσετε το πρακτικό της επίμαχης συνεδρίασης του Φορέα Διαχείρισης και γραπτώς τις θέσεις σας για το δέον γενέσθαι.
Γιώργος Καλούδης
Επικεφαλής της Παράταξης
«Πρώτα η Κέρκυρα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων & Διαποντίων»