Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών ίδρυσε η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας

ΙΧΕΚ
12 Ιουνίου 2020 / 10:21

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» και ευγνωμοσύνη απευθύνει η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας (ΙΧΕΚ)

σε όλους τους συμπολίτες μας και τους Συλλόγους που έδωσαν αίμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του Covid-19 για το διάστημα που το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας (Γ. Ν. Κ.) στεγάζονταν στο ‘Ιατρείο’ Κέρκυρας.

Το διάστημα αυτό η προσφορά αίματος διπλασιάστηκε και ήταν πραγματικά μια μεγάλη προσφορά στους συμπολίτες μας που το είχαν ανάγκη. Η ΙΧΕΚ και το ‘Ιατρείο’ Κέρκυρας στεκόμενοι πάντα δίπλα στο συνάνθρωπό μας θα εξακολουθήσουν  να ενισχύουν  το έργο της Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Κ.

Έτσι η ΙΧΕΚ γνωστοποιεί ότι δημιούργησε Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, με πιστοποίηση από το Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών με αριθμ. Μητρώου 15651, και θα δημιουργήσει δική της Τράπεζα Αίματος για τους Υγειονομικούς και τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Για το σκοπό αυτό και λόγω των δύσκολων καιρών που περνάει η χώρα μας λόγω του κορωνοϊού, που η προσφορά αίματος είναι ιδιαίτερα αναγκαία, η ΙΧΕΚ κάνει έκκληση προς όλους τους υγειονομικούς μας και τους συμπολίτες μας να εγγραφούν μέλη στο νεοσύστατο Σύλλογο των Αιμοδοτών της για να ενισχύσουμε όλοι μαζί το έργο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Κ.  και να προσφέρουμε απλόχερα Ζωή, Αγάπη, Ελπίδα στο συνάνθρωπό μας

«Αρκούν μόνο λίγα λεπτά για να σώσετε ζωές! Μη το ξεχνάτε!!! Για πληροφορίες, ‘Ιατρείο’ Κέρκυρας, Πλατεία Σκαραμαγκά 4, όπισθεν Public, κ. Αρμένη Κώστα, τηλ. 26610 39615, e-mail: [email protected] και ιστοσελίδα ΙΧΕΚ: www.ixek.gr στην οποία μπορείτε να κάνετε και αίτηση ηλεκτρονικά» ενημερώνουν εκ μέρους της ΙΧΕΚ, η  Πρόεδρος, Δρ. Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή και ο Γραμματέας, Βασίλειος  Πανδής»