Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βρήκαν στην Αλβανία και παρέδωσαν κλεμμένο σκάφος πολυτελείας

Λιμεναρχείο
12 Αυγούστου 2016 / 15:24

Ο ιδιοκτήτης δήλωσε στη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, την απόδοση από τις αρμόδιες Αλβανικές Αρχές και την παραλαβή, την 09-08-2016, από το λιμένα Αγίων Σαράντα Αλβανίας του ανωτέρω Τ/Χ σκάφους του σημαίας Μ. Βρετανίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, την 15-06-2016, για κλοπή ταχύπλοου σκάφους σημαίας Μ. Βρετανίας, μήκους 7,50 μέτρων με μηχανή 250 ίππων (hp).
Άμεσα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής ενημέρωσαν το αρμόδιο τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας & Προστασίας Θαλάσσιων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, ενημερώθηκαν επίσης αυθημερόν, μέσω του διαύλου της Interpol Αθηνών, οι αρμόδιες Αλβανικές Αρχές, οι οποίες προέβησαν στον εντοπισμό και κατάσχεση του ανωτέρω σκάφους προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του. 
Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης δήλωσε στη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, την απόδοση από τις αρμόδιες Αλβανικές Αρχές και την παραλαβή, την 09-08-2016, από το λιμένα Αγίων Σαράντα Αλβανίας του ανωτέρω Τ/Χ σκάφους του σημαίας Μ. Βρετανίας.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.