Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλα τα τελευταία νέα για την κρουαζιέρα

επανεκκίνηση
11 Μαΐου 2020 / 20:20

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σύμφωνα με το έγκυρο cruise industry news, οι προσδοκίες επανεκκίνησης της κρουαζιέρας το καλοκαίρι του 2020, έχουν ως ακολούθως:

Carnival Cruise Line
 
Η Carnival Cruise Line δήλωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει ξανά τις κρουαζιέρες με ορισμένα πλοία στη Βόρεια Αμερική από την 1η Αυγούστου, ενώ άλλα δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα φέτος. Η Carnival σκοπεύει να θέσει οκτώ πλοία σε υπηρεσία από το Μαϊάμι, το Port Canaveral και το Galveston σε σύντομες κρουαζιέρες.
 
Royal Caribbean International
 
Η Royal Caribbean ανακοίνωσε ότι είχε παρατείνει την αναστολή των πλόων για τον στόλο της παγκοσμίως έως τις 11 Ιουνίου 2020.
Η εταιρεία δήλωσε ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην υπηρεσία στις 12 Ιουνίου 2020, με κάποιες εξαιρέσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
 
Οι Κρουαζιέρες MSC
 
Η MSC Cruises ανακοίνωσε περαιτέρω επέκταση της αναστολής όλων των νέων αναχωρήσεων κρουαζιερόπλοιων σε όλο τον κόσμο έως τις 10 Ιουλίου. 
Η MSC Cruises USA προσφέρει στους επισκέπτες που επηρεάζονται από αυτό το μέτρο μια Future Cruise Credit (FCC), με την οποία έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν το πλήρες ποσό που πληρώθηκε για την ακυρωμένη κρουαζιέρα τους και επιπλέον 25% πίστωση σε μια μελλοντική κρουαζιέρα της επιλογής τους, σε οποιοδήποτε πλοίο και οποιοδήποτε δρομολόγιο, αναχωρεί από τις 31 Δεκεμβρίου 2021.
 
Η Norwegian Cruise Line
 
Η Norwegian Cruise Line ανακοίνωσε στα τέλη Απριλίου, παράταση της παύσης της υπηρεσίας έως τα τέλη Ιουνίου. Η Norwegian Cruise Line Holdings συγκέντρωσε πρόσφατα αρκετά κεφάλαια για να ανταπεξέλθει σε κατάσταση μηδενικών εσόδων έως τις αρχές του 2021.
 
Costa Cruises
 
Τα πλοία της Costa δεν λειτουργούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου.
 
Η Princess Cruises
 
Η Princess Cruises, σε πρόσφατη ενημέρωση, ακύρωσε το υπόλοιπο της θερινής σεζόν.
 
Κρουαζιέρες AIDA
 
Όλες οι κρουαζιέρες της AIDA έως τις 30 Ιουνίου, ακυρώνονται.
 
Celebrity Cruises
 
Η Royal Caribbean, η οποία κατέχει το Celebrity, ανακοίνωσε ότι επέκτεινε την αναστολή της ιστιοπλοΐας για τον παγκόσμιο στόλο της έως τις 11 Ιουνίου 2020.
 
Η Holland America Line
 
Η Holland America Line έχει επεκτείνει την παύση των κρουαζιερόπλοιων παγκοσμίως ενώ ακυρώνει όλες τις κρουαζιέρες στην Αλάσκα, την Ευρώπη και τον Καναδά / Νέα Αγγλία για το 2020, σύμφωνα με δελτίο τύπου.
 
Επιπλέον, το Άμστερνταμ δεν θα εκτελέσει το 79ήμερο Grand Africa Voyage από τη Βοστώνη, Μασαχουσέτη, στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, το οποίο είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει στις 3 Οκτωβρίου 2020.
 
Κρουαζιέρες TUI
 
Η γερμανική μάρκα TUI Cruises έφτασε σε παύση έως τις 11 Ιουνίου, σύμφωνα με τη Royal Caribbean, η οποία είναι συνεργάτης της TUI Cruises σε μια συμφωνία κοινοπραξίας.
 
Marella Cruises
 
Εάν είναι ασφαλές να ταξιδέψετε, η Marella Cruises θα ξεκινήσει το πρόγραμμα του καλοκαιριού 2020 τον Ιούλιο του 2020, με τρία από τα πέντε πλοία της να πλέουν. 
 
Bahamas Paradise
 
Το Sailings θα συνεχιστεί στο Grand Celebration στις 13 Ιουνίου και στο Grand Classica στις 10 Ιουλίου, σύμφωνα με δελτίο τύπου.
 
Η Hurtigruten
 
Η Hurtigruten σχεδιάζει μια σταδιακή επανεκκίνηση επιχειρήσεων στις ακτές της Νορβηγίας. Η πρώτη προγραμματισμένη αναχώρηση θα είναι η Finnmarken από το Μπέργκεν στις 16 Ιουνίου.