Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο αρχείο με απαλλακτικό βούλευμα για όλους η δικογραφία για τη διαχείριση του Τεμπλονίου

χυτα
04 Μαΐου 2020 / 15:27

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πληροφοριών, το Συμβούλιο έκρινε ότι η παρέλευση του χρόνου οδήγησε πιθανόν αδικήματα σε παραγραφή ενώ για τα υπόλοιπα δεν στοιχειοθετείται λόγος άσκησης δίωξης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απαλλακτικό βούλευμα για όλους τους εμπλεκόμενους στη διαχρονική λειτουργία του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου. Σύμφωνα με δικαστικές πληροφορίες, η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο. Περισσότερες λεπτομέρειες με την επίσημη ανακοίνωση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κερκύρας, πιθανότατα την Τρίτη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πληροφοριών, το Συμβούλιο έκρινε ότι η παρέλευση του χρόνου οδήγησε πιθανόν αδικήματα σε παραγραφή ενώ για τα υπόλοιπα δεν στοιχειοθετείται λόγος άσκησης δίωξης. Σ' αυτήν την κρίση του δικαστικού Συμβουλίου συνέτειναν και οι αποφάσεις για επιμέρους περιπτώσεις που αφορούσαν στη διαχείριση της εγκατάστασης στο Τεμπλόνι κατά καιρούς.
Στην υπόθεση είχαν εμπλακεί οι πρ. δήμαρχοι, Νικολούζος και Τρεπεκλής, ο πρ. πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας, Σπ. Κροκίδης, πρ. αντιδήμαρχοι, εργολάβοι κ.α.