Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτέλους εργασίες αποκατάστασης της ασφάλτου στα Μουράγια

Μουράγια
04 Μαΐου 2020 / 11:40

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκίνησαν τη Δευτέρα το πρωί οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Αρσενίου (Μουράγια) με το "φρεζάρισμα" της παλιάς ασφάλτου.

Πρόκειται για εργασίες επιδιόρθωσης κατεστραμμένων σημείων του δρόμου με τοποθέτηση τμημάτων νέου ασφαλτοτάπητα, καθώς και στην αποκατάσταση της μεγάλης καθίζησης, στο ύψος της Παναγίας Αντιβουνιώτισσας.

Όπως είπε στο enimerosi.com ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μανώλης Ορφανουδάκης, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα σε τρεις ή τέσσερις μέρες, κατά τις οποίες ο δρόμος θα κλείνει για οχήματα από τις 08:00 έως τις 15:00. Τις υπόλοιπες ώρες θα είναι δυνατή η κυκλοφορία στο μισό πλάτος του δρόμου. Η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα γίνεται με ευθύνη της Τροχαίας. 
 
«Παρακαλούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση των οδηγών και των κατοίκων.  Εργαζόμαστε για την αναβάθμιση και την ασφάλεια του οδικού δικτύου» αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφουν η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη και ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μανώλης Ορφανουδάκης.