Τρίτη 07.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα» ξαναχτυπά!

Καθαριότητα
05 Αυγούστου 2016 / 10:19

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρωτοβουλία «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα» ξαναχτυπάει και μαζί με συνεργεία του Δήμου,

κάνει εξόρμηση στην πόλη με σκοπό να καθαριστούν δρόμοι και πεζοδρόμια.
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα με πρωτοβουλία κατοίκων  της περιοχής  θα γίνει προσπάθεια καθαρισμού των οδών Ιακώβου Πολυλά και Βράιλα - Αρμένη, όπως επίσης και των σημείων  των δρόμων αυτών, που βρίσκονται κάδοι απορριμμάτων. Η συνεργασία όσων μπορούν να συνδράμουν είναι πολύτιμη!
Επίσης τονίζεται ότι, κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες  στάθμευσης  αυτήν την εποχή στο νησί λόγω των πολλών επισκεπτών,  θα διευκόλυνε  εξαιρετικά  η προσωρινή  και έγκαιρη , ει δυνατόν, μετακίνηση των αυτοκινήτων έτσι ώστε να διευκολυνθεί ο καθαρισμός.
Ο καθαρισμός θα γίνει με την συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα» και συνεργείων του Δήμου Κέρκυρας. Θα ξεκινήσει απο τη συμβολή των οδών Ριζοσπαστών Βουλευτών, Ιακώβου Πολυλά και και Βράιλα - Αρμένη και θα καταλήξει στη συμβολή των ίδιων δρόμων και της Λεωφόρου Δημοκρατίας (παραλιακή).
Το σημείο συνάντησης είναι στην οδό Ιακώβου Πολυλά και Ριζοσπαστών Βουλευτών, στη γωνία του 1ου Γυμνασίου Κέρκυρας. Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μώρου Ισμήνη, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937 303111.