Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα «πυρά» Γαλιατσάτου σε Κράτσα & Ν.Δ. για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη

Γαλιατσάτος Θεόδωρος
28 Απριλίου 2020 / 17:24

«Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, η μόνη που γνώριζε, η μόνη που μαζί με την κυβέρνηση έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους 11 Δημάρχους και όλους τους πολίτες του Ιονίου, η μόνη συνεργός στο έγκλημα...», τονίζει με ανακοίνωσή της η παράταξη του πρώην Περιφερειάρχη

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Μια ακόμα ανακοίνωση από την παράταξη «ΑΝ.Α.Σ.Α.» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και τις αλλαγές, τις οποίες αυτό φέρνει στον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων στα νησιά του Ιονίου.

Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά στην επικριτική ανακοίνωση της παράταξης του πρώην Περιφερειάρχη, Θεόδωρου Γαλιατσάτου, γίνεται αφενός στην Περιφερειακή Αρχή Κράτσα, όσο και για τους κυβερνητικούς Βουλευτές στα νησιά του Ιονίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ΑΝ.Α.Σ.Α.»:

«Είχαμε απόλυτο δίκιο.

Η μόνη πού γνώριζε για την αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στο Ιόνιο, η μόνη που μαζί με την κυβέρνηση έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους 11 δημάρχους και μαζί μ αυτούς όλους τους πολίτες του Ιονίου, η μόνη συνεργός στο έγκλημα, ηταν: η περιφερειάρχης κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Η οποία ήδη εξυμνεί στα μμε μιλώντας την σημασία του μέτρου αυτού. Πιστό όργανο της κυβερνητικής πολιτικής.

Πιστός σύμμαχος των “επενδυτών” στην διαχείριση των στερεών αποβλήτων. 

Αδιάφορη για τις γενικευμένες αντιδράσεις δημάρχων, δημοτικών συμβουλίων και ΠΕΔ-ΙΝ.

Η παράταξη μας, η ΑΝΑΣΑ, ζήτησε ήδη με επιστολή της στον πρόεδρο του ΠΣ την ΑΜΕΣΗ συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να λάβει θέση!

Οσο για τους βουλευτες της ΝΔ στα νησιά μας, εντάξει δεν τους ρώτησαν, τους αγνόησαν, αυτό είναι φανερό.

Τώρα, όμως, που έμαθαν, που γνωρίζουν, ποια είναι η θέση τους για το νομοσχέδιο, αλλά και ιδιαίτερα το άρθρο 93;»