Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναστέλλει για δυο μήνες και η Princess Cruises

κρουαζιέρες
12 Μαρτίου 2020 / 17:46

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΙΤΑ (ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ). Η εταιρεία θα διακόψει τις δραστηριότητες των 18 κρουαζιερόπλοιων της για δύο μήνες (60 ημέρες), επηρεάζοντας τα ταξίδια που αναχωρούν από τις 12 Μαρτίου έως τις 10 Μαΐου. Στην Κέρκυρα είχε προγραμματιστεί να προσεγγίσει το Crown Prinsess στις 22 Απριλίου.

Η Princess Cruises είναι μια παγκόσμια εταιρεία διακοπών που εξυπηρετεί περισσότερους από 50.000 επισκέπτες ημερησίως από 70 χώρες στο πλαίσιο της ποικίλης επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και είναι ευρέως γνωστό ότι διαχειριζόμαστε τις συνέπειες του COVID-19 σε δύο ηπείρους", δήλωσε ο Jan Swartz, πρόεδρος των κρουαζιέρων Princess. 
Αυτοί που βρίσκονται επί του παρόντος σε μια κρουαζιέρα που θα τελειώσει τις επόμενες πέντε ημέρες θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν όπως αναμένεται μέχρι το τέλος της διαδρομής, έτσι ώστε να μην διαταραχθούν οι περαιτέρω μετακινήσεις. Τα τρέχοντα ταξίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη και παρατείνονται πέρα από τις 17 Μαρτίου θα τερματιστούν στην πιο βολική τοποθεσία για τους επισκέπτες, παράγοντας λειτουργικές απαιτήσεις.
Για όσους επηρεάζονται από αυτή την επιχειρηματική απόφαση, η Princess προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να μεταφέρουν το 100% των χρημάτων που καταβλήθηκαν για την ακυρωμένη κρουαζιέρα τους σε μια μελλοντική κρουαζιέρα της επιλογής τους. Για να προσθέσετε ένα κίνητρο μπόνους για τους επισκέπτες να αποδεχτούν αυτή την προσφορά, η εταιρεία θα προσθέσει ένα επιπλέον γενναιόδωρο όφελος πίστωσης κρουαζιέρας το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί στον ναύλο κρουαζιέρας ή στις δαπάνες του σκάφους. Επιπλέον, η Princess θα τιμήσει αυτή την προσφορά για όσους είχαν πραγματοποιήσει την τελική πληρωμή και ακύρωσαν την κράτησή τους στις 4 Φεβρουαρίου 2020 ή αργότερα. Η μελλοντική πίστωση κρουαζιέρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε ταξίδι που αναχωρεί μέχρι την 1η Μαΐου 2022.
Οι Princess Cruises σχεδιάζουν να ξαναρχίσουν την λειτουργία τους ξεκινώντας με κρουαζιέρες που αναχωρούν στις 11 Μαΐου του 2020.