Πέμπτη 18.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρεξήγηση για αντικανονική στάθμευση δημοτικού οχήματος, κατέληξε στο Τμήμα για εξηγήσεις

Σαρόκο
18 Δεκεμβρίου 2019 / 11:59
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Συστάσεις της Τροχαίας για απομάκρυνση του αυτοκινήτου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια απλή, καθημερινή, τυπική εργασία της δημοτικής υπηρεσίας, ο στολισμός της πλατείας Σαρόκου με λουλούδια, έγινε αφορμή για παρεξήγηση που κατέληξε στο Τμήμα. Με αφορμή τη στάθμευση πάνω στο πεζοδρόμιο, του δημοτικού οχήματος που μετέφερε λουλούδια για τα παρτέρια, ο υπάλληλος της Τροχαίας πλησίασε για να κάνει συστάσεις ώστε να απομακρυνθεί το όχημα.Ο διάλογος κράτησε ...λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο, οι τόνοι ανέβηκαν και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μετά από λίγα λεπτά, ο υπάλληλος του Δήμου μπήκε στο περιπολικό με κατεύθυνση το αστυνομικό τμήμα.
Εκεί δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και σύντομα το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν, όπως διαβεβαίωσαν το enimerosi.com, τόσο από την Αστυνομία, όσο και από τη Δημοτική αρχή.
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.