Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γερανός της Τροχαίας για όχημα που εμπόδιζε τα λεωφορεία - κυκλοφοριακό κομφούζιο

Κυκλοφοριακό
23 Οκτωβρίου 2019 / 07:54
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Μπλακ άουτ» στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης λόγω αντικανονικής στάθμευσης στην οδό Λ. Βλάϊκου (Τάφρος Νέου Φρουρίου-Λαϊκή)

Τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν στο δρόμο για αρκετή ώρα, καθώς ένα τουριστικό λεωφορείο αδυνατούσε να πάρει τη στροφή, λόγω οχήματος που είχε σταθμεύσει αντικανονικά. 
Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία που αφαίρεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα κάλεσε γερανό για να το απομακρύνει.
Ο γερανός κατέφθασε από την αντίθετη κατεύθυνση, αφού ήταν αδύνατον να ξεμπλοκάρει η κυκλοφορία. Μόλις έπιασε ο γάντζος το αμάξι, κατέφθασε η αγχωμένη οδηγός, η οποία ήταν ...έγκυος και όπως έλεγε, απολογούμενη στον Αστυνομικό, έπρεπε να πάει επειγόντως στο γιατρό!
Τελικά δεν χρειάστηκε ο γερανός αφού το αυτοκίνητο το πήρε η ίδια, φυσικά χωρίς πινακίδες και με ένα τσουχτερό πρόστιμο...
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.