Τρίτη 23.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Η ΔΕΗ φταίει για την καθυστέρηση» είπαν στην Υδραίου, ΟΑΕΔ & εργολάβος για τις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Ιωάννη

Εργατικές Κατοικίες Αγίου Ιωάννη
20 Σεπτεμβρίου 2019 / 14:26

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων υποσχέθηκε ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα, προκειμένου να τελειώσει αυτή η περιπέτεια, που ταλαιπωρεί για πολλά χρόνια τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Η ΔΕΗ ευθύνεται για την καθυστέρηση των εργασιών αποχέτευσης στις εργατικές κατοικίες  στον Άγιο Ιωάννη, σύμφωνα με όσα είπαν στη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, στη σημερινή συνάντηση μαζί της, στελέχη του ΟΑΕΔ, αλλά και ο εργολάβος, ο οποίος έχει αναλάβει το εν λόγω έργο.

Όπως ενημερώνει με σχετικό δελτίο Τύπου το γραφείο της κας Υδραίου:

«Συνάντηση  με τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, είχαν  σήμερα το μεσημέρι στελέχη του ΟΑΕΔ, καθώς και ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο αποχέτευσης των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ιωάννη.

Το πρόβλημα της καθυστέρησης όπως ανέφεραν στην Δήμαρχο, έγκειται στην ΔΕΗ και ζήτησαν την παρέμβαση της, προκειμένου να επιταχυνθούν οι εργασίες και να ολοκληρωθεί το αποχετευτικό αυτού του πολύπαθου έργου.
  
Στην συνάντηση συμμετείχε ο Δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Μελίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η κα Υδραίου υποσχέθηκε ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα, προκειμένου να τελειώσει αυτή η περιπέτεια, που ταλαιπωρεί για πολλά χρόνια τους δικαιούχους των εργατικών  κατοικιών».