Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Καραμεσίνη (ΟΑΕΔ) στην Κέρκυρα

οαεδ
15 Ιουνίου 2016 / 19:18

ΑΘΗΝΑ. Επίσκεψη στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει η Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, Καθ. Μαρία Καραμεσίνη, την Παρασκευή 17 Ιουνίου. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των άμεσων κι αμφίδρομων επαφών της Διοικήτριας με τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Οργανισμού σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Το πρωί της Παρασκευής (ώρα 09.30) η κ. Καραμεσίνη θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο της Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνο Νικολούζο. Στη συνέχεια (ώρα 11.00) θα επισκεφθεί τον Οικισμό των εργατικών κατοικιών του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στην περιοχή Αϊ-Γιάννης της Κέρκυρας.
Το μεσημέρι (ώρα 12.30) η Διοικήτρια θα συναντηθεί για να συζητήσει θέματα που αφορούν την αναδιοργάνωση του Οργανισμού και τις νέες δράσεις που προωθούνται με τους εργαζόμενους στο ΚΠΑ2 Κέρκυρας και του ΚΠΑ2 Λευκίμμης στο χώρο του ΚΠΑ2 Κέρκυρας (Κων/νου Ζαβιτσιάνου 17).
Ο κύκλος επαφών της Διοικήτριας με τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Οργανισμού, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, κλείνει έναν χρόνο και στόχο έχει την επικοινωνία με το ανθρώπινο δυναμικό στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του Οργανισμού σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή υπηρεσία που θα παρέχει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους ανέργους.