Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Toula’s και Rose Garden βραβεύτηκαν στο Estiatoria.gr Premium Awards 2019 στο Μέγαρο Μουσικής

Estiatoria.gr Premium Awards 2019
05 Μαρτίου 2019 / 09:47
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε ο Πανελλαδικός θεσμός βραβείων ποιότητας & γεύσης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις, 4 Μαρτίου 2019. Στον διαγωνισμό απονεμήθηκαν τα βραβεία των καλύτερων

εστιατορίων και chef για το 2019.
Τα “Estiatoria.gr Premium Awards 2019”  είναι ένας πανελλαδικός θεσμός ανάδειξης κορυφαίων επιχειρήσεων στον χώρο της εστίασης. Τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν με το Gold Award of Quality & Taste 2019 είναι:
Toula's Gastronomy restaurant   - σύγχρονη ελληνική κουζίνα  – Seafood
The Rose Garden Restaurant and Wine Bar  -  σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα

Λίγα λόγια
Toula’s Γεύμα στον παράδεισο. στο Αγνί, βόρεια της Κέρκυρας, στον ομώνυμο κόλπο. Yπέροχες  γευστικές δημιουργίες με την φροντίδα της κ. Τούλας. Πρωτότυπα πιάτα σε εξαιρετικές εκτελέσεις και σε λογικές τιμές, δεδομένων όλων των παραπάνω.

Το Rose Garden Restaurant & Wine Bar στα Μωραιτικα απέσπασε χθες 4/3 το Gold Award of Quality & Taste 2019 και βρίσκεται πλέον στην λίστα με τα καλύτερα 100 εστιατόρια της Ελλάδας που βράβευσε ο θεσμός estiatoria.gr. Ο βραβευμένος chef του εστιατορίου Τάσος Ανδριώτης είναι θερμός υποστηρικτής της Κερκυραϊκής γαστρονομίας την οποία αναδεικνύει μέσα από τα πιάτα του. 
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.