Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διεθνής διάκριση για το ελαιόλαδο Buteli® της «Δ & Γ Ανδριώτης»

Ελαιόλαδο
27 Φεβρουαρίου 2019 / 12:16

Το design της συσκευασίας ξεχώρισε ανάμεσα σε 6.400 συμμετοχές από 50 χώρες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με υπερηφάνεια η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάκριση της συσκευασίας του προϊόντος της Buteli® extra virgin olive oil που σχεδιάστηκε από το δημιουργικό γραφείο Chris Trivizas, στον διεθνή διαγωνισμό iF Design Awards 2019.
 
Η 67μελής επιτροπή του διαγωνισμού, που αποτελείται από ανεξάρτητους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο στον χώρο του design, απένειμε στο Buteli® extra virgin olive oil το βραβείο IF Design Award 2019 στη κατηγορία Packaging αναγνωρίζοντας ότι η συσκευασία του αναδεικνύει το προϊόν και επικοινωνεί με πρωτότυπο και σαφή τρόπο τη μοναδικότητά του. Η διάκριση αυτή μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς το Buteli® extra virgin olive oil είναι μια από τις συμμετοχές που ξεχώρισε ανάμεσα σε περισσότερες από 6.400 συμμετοχές από 50 χώρες.
 
Το Buteli® ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μικρής παραγωγής, που δημιουργείται αποκλειστικά από ελιές που φύονται στους μοναδικής ομορφιάς ελαιώνες της Κέρκυρας. Το κερκυραϊκό ιδίωμα «μπουτελί» σημαίνει «κατάστημα συγκέντρωσης ελαιολάδου» και προέρχεται από την ιταλική λέξη «butelo», που ανήκει στη βενετσιάνικη διάλεκτο.
Πρόκειται για ένα premium προϊόν, με την συσκευασία του να αποτελείται από μια γυάλινη φιάλη, 500 ml, με ξύλινο πώμα, ξύλο το οποίο προέρχεται από τα ίδια τα ελαιόδεντρα που παράγουν το ελαιόλαδο Buteli®.
Η εταιρεία «Δ & Γ Ανδριώτης» αναζητά αρίστης ποιότητας κερκυραϊκά ελαιόλαδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 26610 44554