Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΟΝΝΕΔ Ιονίων Νήσων στηρίζει Ρόδη Κράτσα

ΟΝΝΕΔ
27 Φεβρουαρίου 2019 / 11:37

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την στήριξή της στην υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλα» δηλώνει η ΟΝΝΕΔ Ιονίων Νήσων:

«Οι Οννεδίτες και οι Οννεδίτισσες των Ιονίων Νήσων εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς την υποψήφια Περιφερειάρχη των Ιονίων Νήσων κυρία Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, τ. Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η οποία είναι η επιλογή της Ν.Δ, όπως το δήλωσε ο Πρόεδρος του Κόμματος κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οι περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 αποτελούν μία μεγάλη μάχη για την παράταξή μας.
Η Ν.Δ. αυριανή κυβέρνηση της χώρας, έχει ανάγκη μία Νέα Περιφερειακή Αρχή, μοχλό ανάπτυξης και πυλώνα Δημοκρατίας.
Σ΄αυτή την πρόκληση ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο, η υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα- Τσαγκαροπούλου.
Θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι κι υπερήφανες για τα νησιά μας. Θέλουμε να ζούμε και να δημιουργούμε στον τόπο μας. Δεν μπορούμε ν’ ανεχθούμε πλέον χαμένο χρόνο και χαμένες ευκαιρίες.
Η πολιτική διαδρομή της υποψήφιας Περιφερειάρχη, έχει αποδείξει την αγάπη της για τα Ιόνια Νησιά, την εμβέλεια της δράσης και της επιρροής της, την γνώση των ευρωπαϊκών διαδικασιών και του διεθνούς περιβάλλοντος. Αυτά τα χαρακτηριστικά εγγυώνται την πρόοδο των νησιών μας με εξωστρέφεια κι αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πολιτικών και χρηματοδοτήσεων.
Οι Οννεδίτες και οι Οννεδίτισσες γνωρίζουν επίσης καλά τις πρωτοβουλίες της Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την υποστήριξή της στα ευρωπαϊκά προγράμματα νεολαίας στον τομέα της παιδείας και της αγοράς εργασίας.
Δίνουμε τον αγώνα μαζί της, ενωμένοι, αισιόδοξοι κι αποφασισμένοι να νικήσουμε και ν’ αλλάξουμε τα πράγματα.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, ενέργειες και συμπεριφορές που έχουν στόχο να πλήξουν την Ν.Δ. την ώρα της σκληρής και κρίσιμης μάχης ενάντια στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που βλάπτει τον τόπο και στους εκπροσώπους της στην Περιφέρειά μας».

 
Αρμενιάκος Γιάννης, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας
Καλαφάτη Παναγιώτα Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Λευκάδας
Μάργαρης Διονύσιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ζακύνθου
Στεφανάτος Στυλιανός Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας- Ιθάκης