Πέμπτη 23.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα διάκριση για τη Louis Hotels στην Ελλάδα

Treasures of the Greek Tourism
14 Ιανουαρίου 2019 / 08:52
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Mε το βραβείο «Treasures of the Greek Tourism», στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες και φορείς στον τομέα του τουρισμού», τιμήθηκε η Louis Hotels. Διοργανωτής

των βραβείων που απονεμήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν ο οργανισμός New Times Publishing. Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε στο πλαίσιο λαμπρής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου στο Radisson Blue Park Hotel Athens.
Τα βραβεία «Treasures of the Greek Tourism» απονέμονται για να επιβραβεύσουν την αριστεία στον τομέα του τουρισμού και βασίζονται στην οικονομική απόδοση των τουριστικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, συλλέγονται στοιχεία από 1500 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα στην Ελλάδα και οι εταιρείες αξιολογούνται βάσει αυστηρών κριτηρίων ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα του θεσμού. Ταυτόχρονα, ο θεσμός υπολογίζει τη συνολική συνεισφορά του κάθε οργανισμού στον ελληνικό τουρισμό και την κοινωνική του υπευθυνότητα. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν αναγνωρισμένα ξενοδοχεία, οργανωτές ταξιδιών, τοπικές οργανώσεις και επιτροπές τουρισμού, συνεδριακά κέντρα, επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και άλλα.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο στην τελετή, ο κ. Ποσειδώνας Θεοδώρου, Περιφερειακός Διευθυντής Κέρκυρας της Louis Hotels, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την διάκριση. «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτό το βραβείο καθώς νιώθουμε ότι επιβραβεύεται η σκληρή δουλειά μας. Στη Louis Hotels έχουμε θέσει ψηλά πρότυπα και συνεχίζουμε να παρέχουμε την πιο ποιοτική φιλοξενία στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες μας, κάθε χρόνο. Ακολουθώντας μια επιτυχημένη συνταγή πολλών χρονών ο οργανισμός μας πρωτοπορεί, αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται».
Η νέα αυτή διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της Louis Hotels, σε Κύπρο και Ελλάδα. Ταυτόχρονα, το βραβείο έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη τόσο εγχώριων όσο και ελλαδικών οργανισμών που ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία στις δύο χώρες, στις οποίες η Louis Hotels πρωταγωνιστεί.
Σχετικά με τη Louis Hotels
Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 25 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.