Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προθεσμία πήρε ο 52χρονος, τι είπε ο συνήγορός του

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
03 Ιανουαρίου 2019 / 18:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πόρτα του ανακριτή πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης (3/1) ο 52χρονος, αλβανικής καταγωγής, που ομολόγησε τη δολοφονία της 28χρονης κόρης του, Αγγελίνας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Παίρνοντας προθεσμία να απολογηθεί – το προσεχές Σάββατο.
Τη νομική υπεράσπιση του παιδοκτόνου, ανέλαβε ο δικηγόρος, Β. Νουλέζας. Ο οποίος, σε δηλώσεις του, αφού υποστήριξε πως ο πελάτης της ουδέποτε είχε βιαιοπραγήσει –πόσω μάλλον κακοποιήσει σεξουαλικά- απέναντι την κόρη του, αρνήθηκε ότι αιτία του κακού ήταν η σχέση της με τον Αφγανό φίλο της, αλλά η υπερβολική αγάπη, σε σημείο εμμονής, προς αυτήν, σε κάθε πτυχή της ζωής της.
Κατά τον κ. Νουλέζα, η… σπίθα άναψε όταν η άτυχη κοπέλα δέχθηκε κλήση στο κινητό της τηλέφωνο από τον σύντροφό της, την ώρα που έτρωγε μαζί με τον πατέρα της, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.
Ενώ, πρόσθεσε, της ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο, εκείνη δεν τον άκουσε και, κάπως έτσι, άρχισε ο μοιραίος διαπληκτισμός.
Σχετικά με το θέμα τα ταφής, είπε ότι, μόλις ο 52χρονος διαπίστωσε πως η κόρη του ήταν νεκρή, λειτούργησε σε κατάσταση ακραίας συναισθηματικής φόρτισης και πανικού. Όταν, δε, συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, μετάνιωσε και πρόθεσή του ήταν να παραδοθεί.
Αυτά, επισημαίνουμε, κατά την υπερασπιστική γραμμή του παιδοκτόνου…