Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι αλλά δεν φταίμε εμείς γι΄ αυτό, λένε στο Τεμπλόνι!

Κέρκυρα
10 Μαΐου 2018 / 07:35

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζουν την παρεμπόδιση της παράνομης εναπόθεσης σκουπιδιών, ενημερώνουν με κοινή τους ανακοίνωση τα μέλη της Επιτροπή Αγώνα Μέσης Κέρκυρας & ο Εξωραϊστικός Τεμπλονίου

Η ανακοίνωση

Ενημερώνουμε ότι συνεχίζουμε την παρεμπόδιση σε οποιονδήποτε χώρο της χωματερής επιχειρηθεί να γίνει παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών, ενέργεια που συνέβαινε παρά και τις επανειλλημένες καταγγελίες μας στην Εισαγγελέα Κέρκυρας. Λαμβάνοντας υπόψιν την δύσκολη θέση που θα περιέλθει η Κέρκυρα κλείνοντας εξολοκλήρου την χωματερή,  επιλέξαμε τον τρόπο αυτό κινητοποίησης ώστε να αναδειχθεί η ανικανότητα των αρμοδίων να διαχειριστουν τα απορρίμματα σύμφωνα με τον δικό τους σχεδιασμό που περιλαμβάνει ενδιάμεση διαχείριση με δεματοποιητή.

Καταγγέλλουμε ότι ενώ διανύουμε την 5η μερά της κινητοποίησης μας ο δεματοποιητής είναι πλήρως ανενεργός και ο γύρω χώρος γεμάτος απορρίμματα παρά τα όσα ψευδώς  αναφέρουν περί λειτουργίας του εκπρόσωποι του Δήμου. Απευθυνόμενοι προς τους συμπολίτες μας, ενημερώνουμε ότι σε οποιαδήποτε κατάσταση περιέλθει το νησί αυτή τη φορά με ανοιχτή την χωματερή δεν θα είναι δική μας υπαιτιότητα. 
Συνεχίζουμε την κινητοποίηση με τα πάγια αιτηματα μας.
 
Επιτροπή αγώνα Μέσης Κέρκτρας και
Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος  Τεμπλονίου