Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο αντιδήμαρχος Καρύδης απαντάει στον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου, Γ. Καλούδη

Δήμος
06 Μαρτίου 2018 / 16:06

Πρώην και νυν πρόεδροι του Δικηγορικού συλλόγου, πρ. και νυν δημοτικοί αξιωματούχοι, άλλοτε ομόσταβλοι στο ΠΑΣΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με αφορμή μια ακόμα κρίση των σκουπιδιών. Ο αντιδήμαρχος Καρύδης απαντάει στον επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης, Γ. Καλούδη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με τους ΑΝΕΛ, επικεφαλής της ‘’επτανησιακής αναγέννησης’’, πρόεδρος του ΔΣΚ, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο Επικρατείας και θορυβών εσχάτως έντονα για τα δημοτικά ζητήματα ( αυτά τυρβάζει μέχρι στιγμής) Γιώργος Ν. Καλούδης, έχει ενοχληθεί φαίνεται από το δημόσιο λόγο μας. Έτσι δεν παραλείπει να κάνει προσωπικές αναφορές με προσβλητικό ύφος, όπως άλλωστε συνηθίζει.
Σε μια δισέλιδη ανακοίνωση της παράταξης «επτανησιακή αναγέννηση’’ εκ των οποίων η μια σελίδα αφορά την προσωπική του προβολή, επιτίθεται κατά πάντων για το θέμα της ανακύκλωσης. Παραλείπει όμως μια στοιχειώδη αυτοκριτική για το δικό του μερίδιο ευθύνης αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων ( και όχι μόνο) στην Κέρκυρα τα χρόνια που άσκησε κομματική και δημοτική εξουσία. 
Είναι γνωστή όμως η τακτική του πολιτικού σκοταδισμού και λαϊκισμού να προκαλεί σύγχυση και να επιρρίπτει τις ευθύνες περί παντός επιστητού αποκλειστικά και μόνο στους άλλους. Έτσι όμως όχι μόνο δεν αναγεννιέται, αλλ’ αντίθετα καταβαραθρώνεται η ελπίδα για κάτι καλύτερο σ΄ αυτόν τον τόπο. ‘’Και τ΄ όνειρο γίνεται πλέον απατηλό…’’ Ο λαός όμως κάποια στιγμή το καταλαβαίνει και θα το καταλογίσει στους υπεύθυνους. Έστω και καθυστερημένα! 
Με την ευκαιρία για μια ακόμη φορά δηλώνουμε ότι δεν πτοούμεθα από κακόβουλες επιθέσεις και θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε δημόσια με θάρρος και ειλικρίνεια, αψηφώντας το πολιτικό κόστος, έστω κι αν αυτό εκνευρίζει κάποιους.