Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάνω από 40 επαγγελματίες εξαπατήθηκαν από την ομάδα των τριών στα Γιάννενα

40 επαγγελματίες
16 Φεβρουαρίου 2018 / 11:55

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Οι συνεχιζόμενες έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν σε δεκάδες επαγγελματίες που εξαπατήθηκαν από την εγκληματική ομάδα των τριών που έδρασε το τελευταίο διάστημα στα Γιάννενα.

Η εγκληματικής δράσης της τριμελούς ομάδας, που εξαπατούσαν επαγγελματίες στην περιοχή των Ιωαννίνων με το πρόσχημα της ανανέωσης ετήσιας συνδρομής τους σε επαγγελματικό οδηγό διακριβώθηκε πριν από λίγες μέρες από την Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε μια σύλληψη και συγκεκριμένα στον «εισπράκτορα» της ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομία, οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 26-01-2018 έως 10-02-2018, με την ίδια μεθοδολογία και συγκεκριμένα με το πρόσχημα της ανανέωσης ετήσιας συνδρομής σε επαγγελματικό κατάλογο, κατάφεραν να εξαπατήσουν άλλους 41 επαγγελματίες στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων με σκοπό τη διερεύνηση της δράσης τους και σε άλλες περιοχές της χώρας.

πηγή: pamepreveza