Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προς κινητοποιήσεις η Επιτροπή Κέρκυρας κατά των Πλειστηριασμών

πλειστηριασμών
06 Φεβρουαρίου 2018 / 20:36

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας η προγραμματισμένη οργανωτική και ενημερωτική σύσκεψη της "Επιτροπή Κέρκυρας κατά των Πλειστηριασμών" με θέμα «την μαζική αποτροπή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και κομμάτων. Συντονιστής ήταν ο  Αλέκος Λιτσαρδόπουλος ένας εκ των πέντε μελών της επιτροπής.

Αυτό που συζητήθηκε ήταν  τρόποι κινητοποιήσεων με σκοπό να εμποδίσουν την
πραγματοποίηση πλειστηριασμών στις 21 Φλεβάρη.

Όπως ανέφερε στο enimerosi.com ο κ. Λιτσαρδόπουλος, θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή τη δράση «συντονισμός κατά των πλειστηριασμών» με τραπεζάκια και ενημερωτικά φυλλάδια ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συλλογή υπογράφων.

Την 21 Φλεβάρη ημέρα πανελλαδικής διαμαρτυρίας κατά την έναρξη των πλειστηριασμών, θα είμαστε στο δρόμο και μπροστά στις τράπεζες όπου μπορούμε.

Εκτιμούμε ότι οι τοπικοί συμβολαιογράφοι  δεν θα συμμετέχουν όμως είτε θα φέρουν από Αθήνα είτε μελλοντικά θα προχωρούν σε εξώσεις μέσω βάσης δεδομένων, που κάτι τέτοιο πάσχει νομιμότητας. Θα συσπειρωθούμε με Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Σε τοπικό επίπεδο θέλουμε και ζητάμε μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ζητάμε την επαρκή εξασφάλιση κατοικίας»