Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοινοποιούμε και πάλι την υπόθεση του Δημήτρη Τρύφωνα

Δημήτρης Τρύφωνας
06 Φεβρουαρίου 2018 / 11:07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κοινοποιούμε και πάλι την υπόθεση του Δημήτρη Τρύφωνα Dimitris Tryfwnas. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται (18.000€) για να μπορέσει να υποβληθεί σε σειρά χειρουργείων ώστε να έχει λειτουργία το χέρι του. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 2.000€ και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί.

Ο Δημήτρης Τρύφωνας από την Κέρκυρα έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για ολικού τύπου πάρεση του βραχιονίου πλέγματος μετά το ατύχημα που είχε τον Ιούνιο του 2015 στη Βόρεια Κέρκυρα.

Νοσηλεύτηκε στα Γιάννενα (Χατζηκώστα) και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου παρέμεινε 3 μήνες.

Πριν μερικούς μήνες χειρουργήθηκε στη Euromedica κλινική για ψευδάρθρωση οστών αντριβραχίου με πλάκα οστεοσύνθεσης και οστικό λαγόνιο μόσχευμα .

Παρόλο το χειρουργείο Δημήτρης εμφανίζει ολική παράλυση του αριστερού άνω άκρου και το χέρι δεν παράγει καμία λειτουργία . Μετά από σειρά εξετάσεων αποφασίστηκε η εισαγωγή του για δύο σοβαρές επεμβάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν προκειμένου να έχει λειτουργία το χέρι του.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και επικινδυνότητας να χάσει το χέρι του, ως Σύλλογος πήραμε την απόφαση να κοινοποιήσουμε την υπόθεση του Δημήτρη γιατί βάση καταστατικού δεν μπορούμε να βοηθήσουμε διαφορετικά .

Για τα δύο δύσκολα χειρουργεία καθώς και σειρά παρατεταμένης διάρκειας φυσιοθεραπειών , φαρμάκων , νάρθηκες χρειάζονται 18.000€ άμεσα γιατί ήδη είναι αργά. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε θα σας απαντήσουμε αμέσως.
Παρακαλούμε θερμά και τα τοπικά ΜΜΕ να αναρτήσουν και να κοινοποιήσουν την υπόθεση του Δημήτρη 


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :IBAN:GR64 0171 5820 0065 8210 9834 603
Swift(bic): PIRBGRAA
Δικαιούχος :Τρύφωνα ελενη