Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αεροκομιδή με ελικόπτερο Σινούκ στην Κεφαλονιά λόγω έργων στο αεροδρόμιο

σινούκ
20 Δεκεμβρίου 2017 / 09:07

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 19 Δεκέμβρη στις 12.30 μμ η διαδικασία αεροκομιδής από το Νοσοκομείο Αργοστολίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,

με ελικόπτερο ΣΙΝΟΥΚ της Πολεμικής Αεροπορίας λόγω των έργων που γίνονται στα αεροδρόμια Κεφαλονιάς και Ιωαννίνων.

Πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας...

Ένα απίστευτο δράμα ζει η οικογένεια 50χρονου συμπατριώτη μας που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του και απαιτείται από χθες η ταχύτατη μεταφορά του σε μονάδα εντατικής μεγάλου Νοσοκομείου.

Χθες κινητοποιήθηκε ολόκληρος μηχανισμός τόσο του Νοσοκομείου Αργοστολίου , ΕΚΑΒ , συγγενών και φίλων για να βρεθεί θέση σε εντατική Νοσοκομείου.  Αφού βρέθηκε η θέση στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων και ενημερώθηκαν οι συγγενείς ότι η αεροκομιδή θα γίνει, πέσαμε σε άλλο πρόβλημα.

Το ελικόπτερο δεν μπορεί να προσγειωθεί (λόγω του μεγέθους του) ούτε στην Κεφαλονιά ούτε στα Γιάννενα καθώς και στα δυο αεροδρόμια γίνονται έργα αναβάθμισής τους!!  Μόνο με ελικόπτερο τύπου ΣΙΝΟΥΚ μπορεί να γίνει η αεροκομιδή..

Νέος Μαραθώνιος τώρα για τον δ/ντη του Νοσοκομείου κ. Βιβλάκη και τους συγγενείς να βρεθεί ελεύθερο ΣΙΝΟΥΚ να δοθεί η άδεια και όλα αυτά που απαιτούνται , ενώ ο άνθρωπος κυριολεκτικά αργοσβήνει  στο Νοσοκομείο Αργοστολίου με την οικογένεια και τους φίλους του σε απόγνωση. Η ζωή του εξαρτάται πια πόσο σύντομα θα κινήσει τη διαδικασία ο Υπουργός Αμυνας κ. Καμμένος!

Πηγή: kefaloniapress.gr