Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος απ΄την κακοκαιρία

ΔΕΔΔΗΕ
08 Nov 2017 / 13:35

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χωρίς ρεύμα παραμένουν οι Λιαπάδες και αρκετές μικρότερες μεμονωμένες περιοχές σε Βορρά και Νότο. Τα ξημερώματα της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου,

τα δυο συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, επενέβησαν και αποκατέστησαν το ρεύμα στο Σιδάρι, στη Ρόδα, στην Αχαράβη, στην Παλαιοκαστρίτσα και στους Λάκωνες.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται για δεύτερο 24ωρο σε επαγρύπνηση ώστε να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές στις οποίες σημειώνονται διακοπές ρεύματος. Όπως έχει αναφέρει από χθες ο γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ, Νίκος Σαββανής, χρειάζονται ενισχύσεις, κάτι που έχουν ζητήσει και από την Διοίκηση, καθώς δυο συνεργεία για τις βλάβες που προκύπτουν από τη μια πλευρά του νησιού ως την άλλη, δεν αρκούν σε καμία περίπτωση.

Σύμφωνα πάντως με τη ΔΕΔΔΗΕ, προτεραιότητα στο πρόγραμμα αποκατάστασης βλαβών, έχουν πυκνοκατοικημένες περιοχές που βρίσκονται χωρίς ηλεκτροδότηση και ύστερα μικρότερες βλάβες που εντοπίζονται σε συγκεκριμένα σημεία εντός της εκάστοτε περιοχής και όχι σε ολόκληρες περιοχές. Τελευταίος στη λίστα είναι ο δημοτικός φωτισμός όπου υπάρχει διακοπή.
Bλάβη λόγω κακοκαιρίας έχει σημειωθεί και στην Ερείκουσα, όπου βρίσκεται τεχνικός της ΔΕΔΔΗΕ και εργάζεται για την αποκατάστασή της.