Σάββατο 05.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνδυασμός Νέα Πορεία από τον Κ. Κιτσάκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Κιτσάκη
14 Οκτωβρίου 2017 / 10:46

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη δημιουργία συνδυασμού, που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Επιμελητηρίου στις εκλογές, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών (ΟΕΒΚ), Κώστας Κιτσάκης.

Σύμφωνα με το σχετικό, τα τελευταία 12 χρόνια ήταν υπεραρκετά για την απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητήριου Κέρκυρας για να αποδείξει ότι εξάντλησε πλέον όλες τις " ικανότητες" που διέθετε , απέδειξε ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις, δεν ήταν και δεν είναι σε θέση πλέον να παίξει ουσιαστικό ρόλο την επόμενη μέρα . 
Η όποια δύναμη της απερχόμενης διοίκησης δεν προέρχεται από τις ικανότητες των στελεχών της , αλλά την ολοφάνερη στήριξη από τα ερείπια και τα ορφανά μιας παλαιοκομματικής νοοτροπίας και την ανάγκη να το διατηρήσει στην κατοχή της, ως λάφυρο εξουσίας το κάστρο του Επιμελητήριου Κέρκυρας. 
Αυτές οι πρακτικές όμως , έρχονται σε ευθεία αντίθεση τα συμφέροντα των Κερκυραϊκών επιχειρήσεων , υπονομεύουν το μέλλον τους και στερούν την όποια προοπτική και πραγματική χείρα βοηθείας από το επιμελητήριο τους .
Οι κερκυραϊκές επιχειρήσεις οφείλουν στις εκλογές του Δεκεμβρίου , να αναδείξουν το επιμελητήριο Κέρκυρας σε οδηγό για την ανάταξη της Κερκυραϊκής οικονομίας , αρωγό και συμπαραστάτη του εμπόρου -επαγγελματία - βιοτέχνη , να δώσουν δύναμη ελπίδας και προοπτικής στις κερκυραϊκές επιχειρήσεις και τους εργαζομένους και να βάλουν το επιμελητήριο Κέρκυρας σε ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ!