Κυριακή 21.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση της Vivechrom – Παρουσίαση χρωμάτων «ΚΕΡΚΥΡΑ» για το Ιστορικό Κέντρο της πόλης & τους οικισμούς της

Vivechrom
15 Σεπτεμβρίου 2017 / 13:53

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου παρουσίασε στο Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace το νέο εμπλουτισμένο κατάλογο χρωμάτων «ΚΕΡΚΥΡΑ»

 για το Ιστορικό Κέντρο της πόλης & τους οικισμούς της.
Η χρωματική παλέτα που βασίστηκε στη μακρόχρονη έρευνα της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας εμπλουτίστηκε και περιέχει συνολικά 71 αποχρώσεις, κυρίως του κόκκινου και της ώχρας, που όταν συνδυάζονται με το υπόλευκο των λίθινων πλαισίων των ανοιγμάτων, το πράσινο των εξωφύλλων, το κίτρινο των βυζαντινών κεραμιδιών τονίζουν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Παλαιάς Πόλης. Οι αποχρώσεις φέρουν την ονομασία των καντουνιών και συχνά τον αριθμό των κτιρίων απ’ όπου προέρχονται τα αρχικά δείγματα.
Η Vivechrom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων από το 1932 και μέλος της AkzoNobel, κορυφαίας εταιρίας χρωμάτων στον κόσμο.  Το όνομα Vivechrom συνδέεται με την κορυφαία ποιότητα & συνέπεια, με προϊόντα αξιόπιστα και εύκολα στη χρήση που προσφέρουν ένα όμορφο αποτέλεσμα και προστασία που διαρκεί.
Η Vivechrom θα διαθέσει χιλιάδες καταλόγους χρωμάτων «ΚΕΡΚΥΡΑ» σε όλα τα χρωματοπωλεία, ώστε να εμπνεύσει τους κατοίκους να ανανεώσουν και να αναβαθμίσουν τις ιδιοκτησίες τους με τα πανέμορφα χρώματα του Καταλόγου και να διατηρήσουν τη φυσιογνωμία και την αυθεντικότητα τους.
Τους Καταλόγους Χρωμάτων «ΚΕΡΚΥΡΑ» θα βρείτε σε όλα τα χρωματοπωλεία που συνεργάζονται με τη Vivechrom. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Vivechrom, www.vivechrom.gr