Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επανεγκατάσταση της Aquis στο Sandy Beach διατάσσει το δικαστήριο

Aquis
07 Αυγούστου 2017 / 14:21
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Βγήκε σήμερα η απόφαση επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων με την οποία η Aquis Ξενοδοχειακή ζητούσε την επανεγκατάστασή της στο Sandy μετά από την προηγούμενη δικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, αυτή που έχει υποστεί μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να υφίσταται ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη από την πλήρη διακοπή της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, λόγω της άρνησης της Αγιος Γεώργιος ΑΞΤΕ να της παραχωρήσει τη χρήση της μονάδας και μάλιστα σε εκτέλεση προηγούμενης δικαστικής απόφασης είναι η Aquis. Στην απόφαση επισημαίνεται επιπλέον ότι η καταβολή δαπανών με την οποία έχει επιβαρυνθεί μέχρι σήμερα η Αγιος Γεώργιος ΑΞΤΕ αποτελούσε δική της επιλογή με ταυτόχρονη ανάληψη του σχετικού κινδύνου. Ετσι το ξενοδοχείο ξαναπερνά στα χέρια της Aquis,αο η δικαστική απόφαση διατάσσει την προσωρινή επανεγκατάσταση στα ξενοδοχειακό συγκρότημα,  τουλάχιστον έως ότου εκδοθεί οριστική απόφαση, τον Νοέμβριο.
Ο επιχειρησιακός διευθυντής της Aquis Παναγιώτης Κατσαρίδης δήλωσε σχετικά στην "Ενημέρωση": «Επιτέλους η ελληνική Δικαιοσύνη επιβράβευσε τις νόμιμες ενέργειες και αξιώσεις μας και έδειξε όλο της το μεγαλείο»
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.