Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο Κανόνι λόγω εργασιών της ΔEYAK (25/01/2026)
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΥΑΚ, δεν θα υπάρξει διακοπή νερού στην περιοχή κατά τη διάρκεια των εργασιών.
ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΤΡΟΧΑΙΑ) Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026, θα πραγματοποιηθούν απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό ύδρευσης από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ στην περιοχή του Κανονιού.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εργασιών και η ασφάλεια των πολιτών, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Διακοπή κυκλοφορίας από τις 08:00 έως 10:00 το πρωί στην κεντρική οδό Κέρκυρας – Κανονίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κανόνι, από τη συμβολή της με την οδό Δαίρπφελδ και στην οδό Φιγαρέτου.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΔΕΥΑΚ δεν θα υπάρξει διακοπή νερού στην περιοχή κατά τη διάρκεια των εργασιών.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.
