Κυριακή 04.01.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάτω τα χέρια από τον λαό της Βενεζουέλας

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΚΕ
03 Ιανουαρίου 2026 / 15:12

Σε συγκέντρωση την Δευτέρα στις 6 μ.μ. στην Ανουντσιάτα, καλεί το ΚΚΕ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. (Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ). Η ΤΕ του ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία τα εκφράσουν μαζικά και μαχητικά τη συμπαράσταση τους στον λαό της Βενεζουέλας, ενάντια στη στρατιωτική επίθεση που έχουν εξαπολύσει από το ξημέρωμα οι ΗΠΑ.

Όλοι την Δευτέρα στις 6 μ.μ. στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ανουντσιάτα, για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στον λαό της Βενεζουέλας και στον δίκαιο αγώνα του ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην πατρίδα του.

Ο Τραμπ πέταξε το ψεύτικο προσωπείο του "ειρηνοποιού" και αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο των ΗΠΑ που δε διστάζουν να διαπράξουν νέα εγκλήματα, να αιματοκυλήσουν έναν ακόμα λαό για να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια, τον ενεργειακό πλούτο της χώρας και να αποκαταστήσουν την "αμερικάνικη υπεροχή" στη Λατινική Αμερική έναντι των ανταγωνιστών τους, Κίνας και Ρωσίας.

Ο λαός της Βενεζουέλας είναι αυτός που μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις στη χώρα του και να δώσει αποφασιστική απάντηση στους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ. Ο λαός της Βενεζουέλας είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος να αποφασίσει για το μέλλον του χωρίς ξένες επεμβάσεις και απειλές.

Είμαστε στο πλευρό του!