Διονύσης Σαββόπουλος: Αντί στεφάνων, ενίσχυση του Μουσικού Τμήματος του Ιονίου Πανεπιστημίου όπου δίδαξε

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου η κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών στις 13:00
ΑΘΗΝΑ. Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου θα τελεστεί η κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών στις 13:00, με τη σορό του να τίθεται από το πρωί της ίδιας ημέρας σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών.
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών την Τρίτη 21 Οκτωβρίου έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Σε ανακοίνωσή της μέσα από το Facebook η οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου ενημέρωσε για τη μέρα και την ώρα της κηδείας αλλά και για την επιθυμία της αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε αφιλοκερδείς οργανισμούς.
Η ανάρτηση της οικογένειας
«Η κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου θα τελεστεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών, στη 1.00 μ.μ. και θα ακολουθήσει ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνων, τα χρήματα να προσφερθούν: - στο Μουσικό Τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπου δίδαξε
EUROBANK – GR18 0260 2950 0002 9020 1796 406 - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
- στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που εδρεύει στη γενέθλια πόλη του, τη Θεσσαλονίκη
ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR26 0172 2020 0052 0209 9405 694 - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται: Διονύσης Σαββόπουλος.
Για όσους επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν, η σορός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, το πρωί του Σαββάτου από τις 8.30 π.μ. έως τις 11.30 π.μ».
Πηγή:ethnos.gr