Συναυλία της Συμφωνικής Μπάντας Πανεπιστημίου Moody στο Duomo

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025 στο Duomo στις 20:00
ΚΕΡΚΥΡΑ.Την Δευτέρα 17 Μαρτίου, η Logos Music φιλοξενεί στην Ελλάδα τον Δρ. Daniel Mattix και την 40-μελή συμφωνική μπάντα του πανεπιστημίου Moody (Chicago Moody Bible Institute).
Η ορχήστρα ξεκίνησε το 1970 και περιοδεύει δυο φορές το χρόνο. Μία εντός των Η.Π.Α. και μια σε κάποιο διεθνή προορισμό. Μεταξύ άλλων σταθμών, έχουν δώσει παραστάσεις στο Χονγκ Κονγκ, τη Κίνα, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Δανία και το Ισραήλ. Η ορχήστρα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με την περίσταση και το ακροατήριο, παρουσιάζοντας από κλασικά έργα και παραδοσιακή Ευρωπαϊκή εκκλησιαστική μουσική, μέχρι gospel, jazz, cinematic, και άλλα πιο σύγχρονα ακούσματα. Η περιοδεία της ορχήστρας στην Ελλάδα, έρχεται να ενισχύσει τη καλή συνεργασία του Πανεπιστημίου Moody με Ελληνικούς φορείς (Δήμους, Οργανισμούς, Πανεπιστήμια και Εκκλησίες), καθώς τόσο η μεικτή, όσο και η ανδρική χορωδία του πανεπιστημίου, επισκέφθηκαν τη χώρα μας στο παρελθόν (2006, 2011 και 2015). Η προγραμματισμένη περιοδεία τους στην Ελλάδα το 2025, περιλαμβάνει συναυλίες σε Αθήνα, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Γιαννιτσά και Πάτρα. Στόχος της περιοδείας τους είναι η διαπολιτισμική ανταλλαγή, η παρουσίαση του ορχηστρικού μουσικού πλούτου και η γνωριμία με τον ελληνικό πολιτισμό καθώς παράλληλα με τις συναυλίες τους, θα επισκεφτούν όλα τα κύρια ιστορικά μνημεία της πατρίδας μας.
Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025 στο Duomo στις 20:00.
Είσοδος Ελεύθερη
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.