Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύο εκδηλώσεις διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Θετικών Επιστημών και Εφαρμογών

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
18 Σεπτεμβρίου 2024 / 12:03

Μια ανοιχτή συναυλία της "Παλαιάς" και μια ομιλία με τίτλο «Η Θεωρία της Βαρύτητας του Einstein»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Θετικών Επιστημών και Εφαρμογών (ΕΙΘΕ) διοργανώνει στο πλαίσιο των Διεθνών Συνεδρίων και Ταχύρρυθμων Μεταπτυχιακών Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων Κέρκυρας 2024, που λαμβάνουν χώρα από τις 25 Αυγούστου 2024 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο κτήμα Mon Repos, οι εξής εκδηλώσεις:

  • Η τρίτη πολιτιστική εκδήλωση για την περίοδο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2024. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:30 ,θα πραγματοποιηθεί συναυλία στον προαύλιο χώρο του Μουσείου της Παλαιόπολης από την Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά), ανοικτή για το Κερκυραϊκό Κοινό.
  • Η δεύτερη εκλαϊκευτική ομιλία την ίδια ημέρα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20.00 για το ευρύ κοινό από τον Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο, Καθηγητή ΣΕΜΦΕ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τίτλο «Η Θεωρία της Βαρύτητας του Einstein» στην αίθουσα της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών στο Μουσείο Σολωμού Κέρκυρας (Θεοδώρου Μακρή 2 και Κώστα Δαφνή, πρώην πάροδος Αρσενίου, Μουράγια, είσοδος από Θ. Μακρή).

ΦΩΤΟ@ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ/ ΑΡΧΕΙΟΥ