Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

10 Χρόνια Φάρος Ζωής – Γίνε Εθελοντής Δότης - Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Περιστύλιο Ανακτόρων

ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ
14 Σεπτεμβρίου 2024 / 11:21
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 είναι μια καλή ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να γίνει Εθελοντής Δότης

ΚΕΡΚΥΡΑ. 10 Χρόνια Φάρος Ζωής - 10 Χρόνια Χρυσός Σεπτέμβρης......έτσι ξεκινήσαμε, με αυτήν την ιδιαίτερη εκδήλωση, γεμάτη συγκίνηση πολλές φορές και πόνο ...γιατί ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας Ευαισθητοποίησης, Αφύπνισης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας.

Μήνας που φωτίζεται κάποιο κτίριο ;h μνημείο χρυσό τιμώντας τους μικρούς ήρωες μαχητές που πάλεψαν και έχουν γίνει αστέρια να φωτίζουν τον ουρανό μας και τους εκείνους τους μαχητές που τα κατάφεραν και συνεχίζουν να χαμογελούν δίπλα στην οικογένεια τους.....  ΧΡΥΣΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Φωτίζουμε τα Παλαιά Ανάκτορα ως φόρο τιμής για τους μικρούς ήρωες. Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση για την πρόληψη του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας από τον κο Φιλόπουλο Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και όπως πάντα σε κάθε εκδήλωση του Φάρου Ζωής ο Παθολόγος Ογκολόγος κος Ευάγγελος Ντουβέλης και ο Βιοπαθολόγος του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας κος Βασίλης Ανδριώτης θα σας εξηγήσουν για τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών .

Είναι τόσο σημαντική η βοήθεια όλου του κόσμου από ηλικίες 18- 45 να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών γιατί σε περιπτώσεις όπως Λευχαιμίας η συμβατότητα μέσα από την οικογένεια παγκόσμια είναι μόνο στο 30% . Γι' αυτό πάντα όλα τα Νοσοκομεία ανατρέχουν να βρουν συμβατό δότη στην Παγκόσμια Τράπεζα δοτών .

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 είναι μια καλή ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να γίνει Εθελοντής Δότης και ίσως κάποια στιγμή να είσαι ΕΣΥ που έδωσες 2η ευκαιρία ζωής σε ένα παιδί , σε έναν συνάνθρωπο...Θα είσαι το δώρο του

Σας περιμένουμε (σελίδα στο Facebook ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ , site www.faroszois.gr)

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.