Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Η Κέρκυρα Αλλιώς» – Μία έκθεση φωτογραφίας με ανθρώπινη διάσταση

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΛΛΙΩΣ
13 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:21
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

16 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ανεμόμυλο - εγκαίνια στις 16 Σεπτεμβρίου στις 19:00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Equal Society σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Η Κέρκυρα Αλλιώς", η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ανεμόμυλο Κέρκυρας.

Η έκθεση αυτή προβάλλει την μοναδική ομορφιά της Κέρκυρας μέσα από τα μάτια της ερασιτέχνη φωτογράφου και συγγραφέα, Ευγενίας Αμπετή. Γνωρίσαμε την κα Ευγενία τον τελευταίο χρόνο που εξυπηρετείται από τις υπηρεσίες των κοινωνικών δομών του Οργανισμού στο νησί της Κέρκυρας. Μέσα από συζητήσεις μοιράστηκε μαζί μας δείγματα του χόμπι της και το όνειρο της να πραγματοποιήσει τη δική της έκθεση φωτογραφίας. Αγκαλιάσαμε κατευθείαν την ιδέα, καθώς ο τομέας του Πολιτισμού, αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία της Equal Society, που μέσα από την αξία της Τέχνης επιδιώκει να βγάλει κάθε άτομο από την αδρανή ψυχολογικά κατάσταση, ώστε να πιστέψει ξανά στον εαυτό του και να κινητοποιηθεί.

Με επίκεντρο το νησί, οι φωτογραφίες παρουσιάζουν τοπία, καθημερινές στιγμές και κρυμμένες γωνιές που συνθέτουν την ιδιαίτερη ταυτότητα του τόπου. Σκοπός της έκθεσης είναι να αναδείξει την τέχνη της φωτογραφίας ως μέσο έκφρασης και δημιουργίας.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 19:00 σε μία γιορτή τέχνης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Η έκθεση θα βρίσκεται στον Ανεμόμυλο μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, ώρες 11:00 -13:00 & 18:30 -20:00. Για περισσότερες πληροφορίες: 2661081855 ή [email protected]

Σας περιμένουμε όλους και όλες να ανακαλύψουμε την Κέρκυρα μέσα από μια νέα, ανθρώπινη προοπτική και να υποστηρίξουμε τη δημιουργική προσπάθεια των ανθρώπων που δεν τα βάζουν κάτω παρά τις αντιξοότητες.

Ευχαριστούμε πολύ τους υποστηρικτές Εφημερίδα Ενημέρωση, Δέσποινα, Μπουκέτο Μπαλόνια, copyshop, emeral, kerkyrasimera.gr, os studio που στέκονται αρωγοί στο κοινωνικό μας έργο με κάθε ευκαιρία.

Πληροφορίες στο τηλ. 2661081855

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.