Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κάτω Πλατεία σήμερα Grass Handball

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
04 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Φαίακας, η πρώτη ομάδα που ίδρυσε στο νησί τμήμα χάντμπολ, καλεί τα παιδιά να βρεθούν στην Κάτω Πλατεία να παίξουν χάντμπολ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχει καθιερωθεί να παίζουν τα παιδιά στην Κάτω Πλατεία και χάντμπολ στο γρασίδι, κάτι που δεν συνηθίζεται, αλλά είναι πολύ όμορφο, έλκει τα παιδιά στο παιγνίδι και τον αθλητισμό και τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουν το άθλημα που στο νησί μας έχει πολλούς φίλους. Άλλωστε η συμμετοχή με ανδρικές και γυναικείες ομάδες του Φαίακα και του Κερκυραϊκού στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και συμμετοχές στα περισσότερα αναπτυξιακά δείχνουν ότι τα παιδιά αγκάλιασαν το χάντμπολ.

Ο Φαίακας, η πρώτη ομάδα που ίδρυσε στο νησί τμήμα χάντμπολ, καλεί τα παιδιά να βρεθούν στην Κάτω Πλατεία να παίξουν χάντμπολ, να γνωρίσουν το άθλημα και να γραφτούν στις Ακαδημίες του Συλλόγου, με προοπτική να φτάσουν στην πρώτη ομάδα και γιατί όχι στην Εθνική, εκεί όπου έχουν πολλά παιδιά πάει και έχουν φορέσει τη φανέλα με το Εθνόσημο.

Η ανακοίνωση/κάλεσμα

Ο Α.Ο.Φαιαξ Handball Κέρκυρας σας ενημερώνει πως οι εγγραφές για τις ακαδημίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει και σας περιμένουμε 6 Σεπτεμβρίου στην Κάτω Πλατεία και ώρα 18:00 ώστε να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα του Handball…!!!

Περιμένουμε εσένα και την παρέα σου να παίξουμε όλοι μαζί το άθλημα του Χαντμπολ και να γνωριστούμε από κοντά.

Για Ηλικίες από 4 ετών και άνω…. Για Αγόρια & Κορίτσια

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6979415281 Κώστας Μιχαλάκης Υπ.Ακαδημιών

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια