Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στέφανος Κορκολής - Σοφία Μανουσάκη στο Παλαιό Φρούριο 

ΚΟΡΚΟΛΗΣ - ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
01 Αυγούστου 2024 / 17:36
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 21.30

ΚΕΡΚΥΡΑ. To 11ο SEVEN Festival 2024 μας παρουσιάζει τη καλοκαιρινή παράσταση του Στέφανου Κορκολή, της Σοφίας Μανουσάκη και της Φιλαρμονικής Όμόνοιας’ Γαστουρίου. Μαζί τους, η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, η Χορωδία του 4ου Γυμνασίου και η Δημοτική Χορωδία San Giacomo.

Στις 2 Αυγούστου στις 21.30 στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, ο σπουδαίος δημιουργός και σολίστας του πιάνου Στέφανος Κορκολής με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Σοφία Μανουσάκη πλαισιωμένοι από 80 μουσικούς της θρυλικής φιλαρμονικής ‘Ομόνοιας’ Γαστουρίου από τη χορωδία του μουσικού γυμνασίου Κέρκυρας και του 4ου γυμνασίου και τη πολυβραβευμένη δημοτική χορωδία San Giacomo θα παρουσιάσουν την καλοκαιρινή τους παράσταση ‘στους 5 ανέμους’.

Ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με αναφορά σε όλες τις δεκαετίες της μουσικής από το 1950 και με τα πιo γνωστά τραγούδια disco, jazz, rock and roll, salsa, mambo, μέχρι τις πιο μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες του συνθέτη από τις συνεργασίες του με το Μητροπάνο, το Ρέμο, το Ρουβά, τη Γαλάνη, τη Πρωτοψάλτη, τη Κωνσταντίνα, τη Μαντώ κ.α στο πιο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι που έγινε ποτέ με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες.

Την παράσταση διευθύνει αρχιμουσικός της Φιλ. ‘Ομόνοιας’ Γαστουρίου Σπύρος Ράλλης, την προετοιμασία της χορωδίας του Μουσικού Γυμνασίου Κέρκυρας έχει η Έλλη Καρύδη, του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας ο Κωνσταντίνος Σουέρεφ και της Δημοτικής Χορωδίας Κέρκυρας «San Giacomo», ο Antony Ivanof.

Καλλιτεχνική επιμέλεια:

Στέφανος Κορκολής - Νίκος Δημητρόπουλος

Διοργάνωση: Φιλαρμονική Γαστουρίου Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ»

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 - Προπώληση 15€, Πόρτα 18€

Τηλέφωνο πληροφοριών 6974064575

Προπώληση: Speedex Courier, περιοχή Κουλίνες Κέρκυρας & Grand Opticon, Μαντζάρου 18.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 στις 21.30

*Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο πρόγραμμα υποτροφιών της Φιλαρμονικής «Ομόνοιας» Γαστουρίου.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.